Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Все про масаж » Класичний масаж та ЛФК » Професійна етика масажиста » Професійні правила масажиста (Зверніть увагу!)
Професійні правила масажиста
liliana-kravchenkДата: Четвер, 21.01.2016, 15:09 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 15
Репутація: 0
Статус: Offline
1. Не виходьте за рамки власної кваліфікації. Якщо ви не маєте вищої освіти - не займайтеся лікуванням всіх захворювань; не будьте жадібними, краще відправити пацієнта до професіонала свого діла.     Оскільки ще  Гіппокра́т — давньогрецький лікар. Один із перших, хто відкинув забобони, легенди й віру, що хвороби мають надприродне походження.Сказав відомий його постулат, важливий для всіх лікарів: «Не нашкодь».

2.Массаж багато століть займає свою окрему нішу в комплексному лікуванні людини, розвивайтеся не по горизонталі, отримуючи багато по верхневих знань, а по вертикалі, вдосконадюючи свої вміння та навечки, стаючи спеціялістом в своєму профілі.

3. Перший прийом не розпочинай з масажу.
Розпитай про розвитик хвороби, які причини цьому сприяли. Провиди докладну діагностику. Переглянь ще ренгенівські дослідження , а краще КТ. Склади індевідуальний курс лікування , посвіти в нього пацієнта. За необхідності проконсольтуйся з більш досвітченим масажистом. Обов'язково якщо можливі ускладнення.

4.Постарайтесь на першому ж прийомі створити достатню мотивацію у пацієнта, при цьому не беріть відповідальність тільки на себе, пацієнт повинен виконувати самостійно всі ваші рекомендації з харчування, фізичних вправ і т.д. Ви виконуєте свою частину роботи, кваліфіковано роблячи масаж, а пацієнт виконує своє домашнє завдання.

5.Залишайте всі свої проблеми перед дверима в робочий кабінет.Працювати необхідно з чистою незабитою турботами головою.

6. Ніколи не давайте пацієнтові порад і рекомендацій, які ви самі не виконуєте. Чи не знаєте. Чи не впевненні.

7.Ніколи не обговорюйте з пацієнтом своє особисте життя, залишаючись чесним і відкритим, пам'ятайте - це вони прийшли до нас, а не ми до них.

8.В професії масажиста дуже важливий індивідуальний підхід до пацієнта, ваш індивідуальний масажний та почерк; розвивайте інтуїцію, проникливість, не бійтеся експериментів, адже масаж спочатку розвивався емпіричним шляхом, а нам зараз набагато простіше рости професійно, адже накопичений величезний науковий досвід, спирайтеся на нього, але не забувайте про складність людського організму, не всьому можна дати пояснення з точки зору анатомії і фізіології, будьте відкриті новим знанням і новому досвіду.

9. Не бійтеся конкуренції, на жаль, роботи вистачить на всіх, дозвольте пацієнтові свободу вибору, не нав'язуйте себе, нехай він сам вирішить, що ви найкращий масажист для нього.

10.Не обманюйте пацієнта і не давайте йому порожніх обіцянок, наша робота пов'язана зі здоров'ям людини, і рекламні трюки нам зовсім ні до чого.

11. Якщо ви від сеансу до сеансу натрапляєте на безперервний опір, наприклад, пацієнт з останніх сил терпить вас і ваш масаж, але вирішив не переривати розпочатий курс, відмовтеся від нього, не треба нікому нічого робити проти його волі.

12. Сформуйте умовний рефлекс у пацієнта, при проведенні курсу масажу призначайте його на прийом в один і той же час, а якщо масаж виконується раз на тиждень - виберіть один і той же день і час.

13. Для того щоб уникнути перевтоми, необхідно грамотно підібрати висоту столу. Для цього є декілька методів. Не використовуйте силу рук, використовуйте вагу свого тіла. Та завжи будьте в русі. Переносте вагу свого тіла з ноги- на-ногу. Ні би пританцьовуючи. Також рухаючи корпусам тіла, в залежності від масажного руху .

14.Як що ваша втома стала хронічною, ви відчуваєте, що робота викликає занепад сил і слабкість, значить, прийшла пора звернути пильну увагу на своє здоров'я і знайти причину поганого самопочуття, використовуючи фізикальні методи дослідження та натуропатичні.
 
Все про масаж » Класичний масаж та ЛФК » Професійна етика масажиста » Професійні правила масажиста (Зверніть увагу!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: